15 augustus 2016

Animatie

Heeft u moeite om een ingewikkeld business concept aan uw publiek uit te leggen?

Wij maken explainer video’s die bedrijven helpen om goede ideeën op een eenvoudige manier over te brengen. Geef ons een concept en wij leveren de video die uw verhaal vertelt.

Toon de video aan uw klanten, maak hen enthousiast, wek hun nieuwsgierigheid en krijg maximale aandacht.
Online4Pro maakt uw boodschap begrijpelijk voor het grote publiek door onderwijzende videoproducties, grappige animatiebeelden en voice-overs te maken.

Een explainer video (uitlegvideo) of een instructievideo zorgt ervoor dat je bezoeker op een prettige manier kennis maakt met je product en langer op de website blijft.

Waarom zou uw bedrijf voor een explainer video kiezen?

Het antwoord is eenvoudig. Explainer video’s zijn makkelijk in te stellen, waardoor het mogelijk is om visuele ideeën te communiceren met behulp van 2D-graphics.
Uw video geeft op een eenvoudige, maar authentieke en effectieve manier uw boodschap weer. Een andere reden waarom uw bedrijf een explainer- of instructie video moet maken, is dat meer dan 60% van de mensen visueel zijn ingesteld en de boodschap op die manier makkelijker verwerken. Mensen verwerken foto’s 60.000 keer sneller dan een op tekst gebaseerde communicatie en meer dan 90% van de informatie die in onze hersenen verwerkt wordt komt van visuele boodschappen.

Dit rechtvaardigt maar al te goed om een video van uw bedrijf te maken en het goede nieuws is dat u het niet in uw eentje hoeft te doen. Online4Pro helpt uw bedrijf uit te leggen hoe uw uw idee aan het grote publiek uitlegt binnen 60 seconden. Reserveer vandaag nog onze speciale workshop.

Meer dan 60% van de mensen zijn visueel ingesteld en dat is de reden waarom visuele communicatie zo’n krachtig hulpmiddel is voor zakelijke doelstellingen. Online4Pro legt ingewikkelde ideeën uit door middel van begrijpelijke en eigentijdse beelden waardoor het meest complexe vakjargon nog eenvoudig klinkt.

Presenteer uw bedrijf in minder dan 60 seconden met behulp van een geanimeerde explainer video en deel uw boodschap via uw bedrijfspagina, in sales meetings en via reclame op sociale media.

Werkwijze voor het maken van animatiefilms

Stap 1: Aan de hand van het eerste gesprek stellen wij een script & voorbeeld voor visualisatie samen.
Stap 2: Ontwerp van de beelden, ‘look & feel’.
Stap 3: Opstellen van het storyboard.
Stap 4: Productie: Animatie van elke scenes om de boodschap over te brengen
Stap 5: Toevoegen van muziek / voiceover.
Stap 6: Controleronde 1 en 2
Stap 7: Eindmontage en Levering
Aflevertijd: 1-2 Weken
Voor prijzen, ga naar de pagina Video en audio

Benieuwd naar wat het voor uw bedrijf kan brengen?

Pin It on Pinterest

Share This