5 augustus 2016

Fotografie en bewerkingen

Uurprijs fotografie / reportage: 75,—

Vrijstaand maken: vanaf 1,25 per beeld
Vrijstaand maken is het verwijderen van de achtergrond van een beeld.
 Deze optie is vooral bedoeld om producten in een webshop beter en en mooier uit te laten komen.

Retoucheren: vanaf 0,75 per beeld
Bij retoucheren worden foto’s en beelden bewerkt zodat het product er perfect uit komt te zien zonder oneffenheden zoals stof, krasjes of deukjes. 
Naast retoucheren maken wij beelden passend aan de afmetingen die op de website, webwinkel of flyer vereist zijn. Dit kan door het beeld te croppen (bijsnijden) of door gegevens toe te voegen van onbestaande inhoud.

Kleurbewerking: vanaf 1,95 per beeld
Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Om die reden moet de boodschap die visueel wordt overgedragen voorzien zijn van kracht en uitstraling. Tijdens het fotograferen (onder minder goede omstandigheden) kan een beeld op het eerste gezicht niet alles weergeven maar zijn de gegevens wel opgeslagen in data. De ervaren hand en het oog van de ontwerper haalt de gegevens die opgeslagen liggen in het ruwe beeld naar boven.

Bij het ontwerpen van de inhoud van magazines of websites worden vaak de onderwerpen of personen apart van elkaar gefotografeerd. Om een consequente uitstraling te bereiken gebruikt de ontwerper alle mogelijkheden van de kleurbewerking. 
Bij een webwinkel zijn producten vaak in meerdere kleuren te verkrijgen. Het fotograferen van alle mogelijke kleuren is kostbaar. Het omkleuren is een mooi alternatief waarbij kwaliteit gegarandeerd blijft.
Deze optie is enkel verkrijgbaar in combinatie met vrijstaand maken.

Bestandsformaten: vanaf 0,50 per beeld
Heeft de fotograaf of heeft u zelf alles gefotografeerd en dienen de producten aangepast te worden qua formaat en resolutie dan verzorgt Online4Pro deze service. 
Aan de hand van de complexiteit van het omzetten naar het gewenste beeldmateriaal, wordt de prijs bepaald.

Slagschaduw: vanaf 0,50 per beeld
Indien men heel lichte of witte beelden van producten gebruikt voor een webwinkel, is het handig dat het beeld van een slagschaduw wordt voorzien om het product beter zichtbaar te maken. Het resultaat is op meerdere achtergronden te gebruiken.
Slagschaduw is enkel verkrijgbaar in combinatie met vrijstaand maken.

Pin It on Pinterest

Share This