9 augustus 2016

Portfolio

Webdesign

Onze websites kenmerken zich door een verzorgde en visueel aantrekkelijke uitstraling, zijn gebruiksvriendelijk en behouden de uitstraling op elke smartphone en tablet. De bezoekers van uw website zijn verzekerd van een toegankelijke site op elk moment.
Wij kunnen ervoor zorgen dat uw website makkelijk in Google gevonden wordt, of wij zorgen voor een totaalpakket met huisstijl, fotografie of video.

Verzorgd, gebruiksvriendelijk en toegankelijk op elk mobiel apparaat.

Zodra uw website online staat, kunt u deze desgewenst volledig zelf beheren. U kunt pagina’s, afbeeldingen, galerijen en menu’s toevoegen, aanpassen of verwijderen.
Dankzij het gebruiksvriendelijke administratieve beheer van uw website (Content Management System – CMS van WordPress), hoeft u geen technische kennis te hebben om uw website actueel te houden.

Online4Pro - Portfolio

Online marketing

Zoekmachines zoals Google zijn het middel waarmee mensen actief naar diensten en producten zoeken op het internet. U kunt een goede slag thuishalen als uw SEO (zoekmachine optimalisatie) goed ingericht is. Door een goede strategie en door het aanwenden van de vele mogelijkheden wordt uw product of dienst in de kijker geplaatst en gevonden door uw doelgroep.

Hou de regie over je online strategie.

Sociale media is belangrijk.
Om een toename in het zoekverkeer naar uw website te bevorderen is het de kunst om te verbinden met je -toekomstige- klanten daar waar zij aanwezig zijn.
Met een goede social media strategie creëert u meer mogelijkheden om uw klanten te bereiken. Activiteit op Social Media platformen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ Pinterest, Instagram, Snapchat, … zorgt voor een hogere ranking in Google.

Video

Plaats uw bedrijf in de schijnwerpers met een bedrijfsprofiel en gun belangstellende een kijkje achter de schermen van uw professionele organisatie. Laat zien wie u bent, waar u voor staat en waarom klanten het beste voor uw unieke diensten kiezen.

Vertel uw verhaal en inspireer anderen.

Logo en Huisstijl

De kracht en herkenbaarheid van een bedrijf of onderneming wordt uitgedrukt door de kleuren en het design van het logo en de huisstijl. Van eenvoudig tot complex van sober tot flamboyant, de eigenheid van uw bedrijf komt tot uiting in alle reclame uitingen.

Een pakkende en fraaie vormgeving raakt het hart van je klant.

Fotografie

Tijdens de fotosessies zorgen we voor voldoende foto’s en detailopnames. Afhankelijk van uw voorkeur, zorgen we voor een zakelijke en/of artistieke benadering zodat uw -potentiële- klanten aangenaam verrast worden en nader kennis willen maken met uw diensten of producten.

Sterke foto’s benadrukken het unieke karakter van uw onderneming.

[virtual_slide_box id="1"]
[virtual_slide_box id="4"]
[virtual_slide_box id="2"]
[virtual_slide_box id="6"]
[virtual_slide_box id="3"]
[virtual_slide_box id="5"]

Pin It on Pinterest

Share This