Portfolio

Ons Aanbevolen Werk

Elk ontwerp is uniek en ontstaat vanuit een intensieve samenwerking van de opdrachtgever met ons bureau. Context en wensen zijn bepalend voor het concept wat in een aantal stappen verder wordt vormgegeven tot de uiteindelijke realisatie.

Interieur en exterieur design

Zalige Zondag

Client: Jos Duivenbode

Waar oudedagsvoorzieningen nog wel eens pauper kunnen zijn concluderen wij bij Fragma: ook op leeftijd verdient men een leven. In samenwerking met woningcorporaties en zorgorganisaties bouwde Fragma het van allure voorzien Zalige Zondag. Voor de rust van ouderen, die we allemaal wensen te bereiken.

Residentieel

Inzicht bij Uitzicht

Client: Ruddervorde coöperatie

Voor de midden- en hogere inkomens is Fragma betrokken bij Inzicht bij Uitzicht. Dit project omhelst een integratie tussen midden en hoog segment, waarbij men in de keuken van een ander kan kijken en zo wellicht tot nieuwe inzichten komt.

commercieel

Latent Student

Client: gemeente Erps-Kwerps

Voor oud-studenten die nog met één poot in het studentenleven staan door bijvoorbeeld bestuursfuncties in een vereniging ontwikkelde Fragma in samenwerking met diverse partijen het participerende project Latent Student. In een gezamenlijke leefomgeving leren oud-studenten hier dat er meer is feesten, maar dat er ook verantwoordelijkheid genomen mag worden voor woorden en gedrag.

Laten we samen bouwen

U kunt het contactformulier invullen als u meer informatie over Fragma wenst te ontvangen.

contact@fragma.com
Westergasfabriek
Pazzanistraat 33

1014 DB Amsterdam

 Teksten: Wouter Springer