bouwen aan de toekomst

Fragma

Bouw maar met Fragma. Zo begonnen wij in 1912. Fragma is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere bouwondernemingen van Nederland. Enerzijds doordat we zowel projecten zelfstandig initiëren en lanceren, anderzijds door te participeren in grootschalige plannen. Een speler van formaat en toch open voor iedereen gebleven: vraag maar.

Commercieel ontwerp

Op basis van voorgedefinieerde wensen of eisen kunnen onze architecten een schetsontwerp maken om goed beeld te krijgen van je nieuwbouw project.

 

Residentieel ontwerp

Je ingenieur vertaalt je ontwerp naar een technische uitwerking met tekeningen en berekeningen. Geschikt voor een omgevingsvergunning én aannemers.

Interieur ontwerp

Wij ontwerpen van huizen tot kantoorpanden en we voorzien je van interieur. Jouw infrastructuur is de onze: welkom bij Fragma

wat we doen

Interieur & Extern Design

Zonder interieur heeft het huis geen ziel, maar zonder huis is het interieur nergens. Bij ons is beiden mogelijk: wij ontwerpen huizen en we voorzien je van interieur. Jouw infrastructuur is de onze: welkom bij Fragma.

Recente projecten

Interieur

Zalige Zondag

Residentie voor 55+  aan de rand van Rotterdam

Exterieur

Inzicht Uitzicht

Integratie tussen midden en hoog segment

Interior

Latent Student

In samenwerking met diverse partijen en Latent Student

Laat ons samen bouwen

Wil jij een eigen project starten en heb je deskundig advies nodig, maak dan nu een afspraak. Bij een kop koffie bespreken we de bijzonderheden.

contact@fragma.com
1Westergasfabriek
Pazzanistraat 33

1014 DB Amsterdam

 Teksten: Wouter Springer