lifestyle voor honden en katten

Le p'tit Chien

Uw hond of kat is een deel van het gezin. Zo gaan wij ook met hen om. Wij hebben een winkel vol luxe accessoires voor kat en hond en er is de mogelijkheid om uw huisdier een tijdje bij ons te laten logeren in ons pension. Hiervoor hebben wij verschillende arrangementen, waardoor uw harige vriend niets tekort komt. Ze worden niet alleen in de watten gelegd, ze leggen ook contacten voor de rest van hun leven en ze beleven met hun vriendjes de wildste avonturen.

Reserveer een verblijfnaar de shop
Nieuw: Chateau Dominique

Arrangementen

Proost!

Lunchen en dineren in stijl, compleet met roséwijn, kan bij ons – al dan niet samen met uw huisdier. Zo kan u ook naar de stad toe om een dagje te winkelen en uw hond in vertrouwen achterlaten bij ons. Het is ook mogelijk om een puppyborrel of hondenverjaardag met alle vriendjes en vriendinnetjes bij ons te vieren. De eerste verdieping van ons chateau is zo ingericht dat bij meerdere partijtjes de zalen in verschillende compartimenten ingedeeld kunnen worden. U kan ook de gehele verdieping huren, als uw huisdier bijvoorbeeld een bekende hond in de buurt is en er veel genodigden zijn.

Reserveer nu om kennis te maken met onze extravagante, uitgebreide en luxueuze service.

Voorleesservice voor de kleinsten

Chateau Dominique heeft een speciaal ingerichte hoek als voorleesservice voor de allerkleinsten. In het weekend lezen wij voor uit de avonturen van Jommeke en Kuifje. Hondje Bobby is voor de meeste puppy’s de held waarmee zij zich identificeren. Hij beleeft, samen met zijn baasje, diverse avonturen en reist het liefst met de trein en het vliegtuig. Vanaf de Noordpool naar de meest exotische oorden van de wereld: Bobby komt overal.

wat wij doen

Services

oppasservice

Ons dierenpension is ingericht op langverblijf. Hierdoor is dit vaak een weerzien voor menig hond of kat, die vroegere vriendjes weer ziet. Onder het genot van een koekje worden de levens vaak besproken met elkaar, maar er is ook tijd voor quality time met een bot of stok. Dit doen wij door iedere nieuwkomer te koppelen met een buddy. Zo bouwen zij hun eigen relaties, onafhankelijk van u, op. Uw hond of kat wordt bovendien drie keer per dag uitgelaten, gewassen, geföhnd, geborsteld, de tanden worden gepoetst en er mag worden geslapen op fluwelen dekentjes in konings- of koninginnenbedjes.

uitlaatservice

Wij bouwen voort op onze bekende uitlaatservice, waar het allemaal mee begon vroeger. Als je een drukke baan hebt en je er niet altijd aan toekomt om de hond uit te laten, dan kunnen wij de viervoeter ophalen bij u thuis. Wij gaan samen met andere honden, met regen of zon maakt niet uit, lekker de bossen in. Als u graag wil dat wij een strandwandeling met uw hond maken, dan kan u dat aangeven in uw voorkeuren. Alles is mogelijk, iets wat wij graag kenbaar maken in een kennismakingsgesprek. Gelieve er zorg voor te dragen dat uw huisdier dan thuis is, dan kunnen we een pootje uitwisselen met elkaar. Ook al graag een uitlaatbuddy erbij? Dit kan u tevens opgeven als voorkeur.

team

Dog & Catbuddy’s

Juliette

André

Latifa

Nelson

onze passie

Visie en missie

Le P’tit Chien ziet het als verantwoordelijke uitdaging om een tweede thuishaven te creëren voor uw huisdier. Bij ons mogen zij uitgelaten zijn. Zij mogen zichzelf zijn bij Le P’tit Chien. Een tong uit de bek zien wij als waardering, een likje over ons gezicht is onze fooi.

Doe mee

Voor diegenen die geen hond of kat hebben thuis, maar zichzelf wel herkennen in het beeld van een dierenliefhebber is er ons concept van dog- en catbuddy’s. Wij kijken altijd uit naar mensen die ons willen ondersteunen in wat dan ook, in welke vorm dan ook. Of misschien ga je zelfs een stapje verder en wil je bij ons werken? De belangrijkste voorwaarde is dat je een beetje gek moet zijn, van honden en katten vooral. Neem contact met ons op en vraag naar Piet Haan.

Evenementen

Sept 24 - Gratis vaccinatie voor uw kat

Dagelijks
Boswandeling van 9.00 – 10.39 en van 16.00 – 17.30
Strandwandeling van 11.30 – 13.00 en van 14.30 – 16.00

Sept 25 - excursie voor vrijwilligers

Aanstaande zaterdag
Verjaardagfeest van Minouche en Titch: aanvang 17.00 uur

webcam

Als uw hond of kat er geen problemen mee heeft, dan kan iedereen die dat wil meekijken via de webcam. Dit is met puppyborrels en hondenverjaardagen ideaal gebleken om een oogje in het zeil te kunnen houden, maar ook als de huisdieren op leeftijd zijn is dit handig als u aan de andere kant van de wereld vertoeft. Gelieve wel voor een pootafdruk van uw hond te zorgen, in verband met de privacywet.

 Teksten: Wouter Springer

Bewoners van
Le P’tit Chien

Toettoet

Figuur

Flapje

Goofy

Kwartel

Smokey