wereldse dienaren

het spel voor de gehele familie

nu beschikbaar

Wij ontwikkelen games, vanuit en vanaf het toetsenbord. Dat is onze gedachte: games zonder poespas. Geen joystick en andere prullaria, gewoon een toetsenbord van waaruit de beleving start. Waan jezelf bij ons in je eigen fantasie: dat start bij qwerty.

7

Download hier de laatste versie  Wereldse dienaren

GAMES

Wereldse Dienaren: Familiespel
Devil’s Diva’s, Maestro: geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar.
Stijn en de Zwarte Bestelbus: geschikt voor jongeren vanaf 10 jaar.
Boompje Verdriet, Stoere Jongens: geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Geschikt vanaf 6 jaar: Bas en zijn vleugels, Floepje Drol, Freek Teek.

Abonneer je op het laatste nieuws en updates

Ontvang nu bij aanmelding 5% korting op de eerste aanschaf. Actie is geldig tot 1 februari 2019.

Game overzicht

Genre

Actie en avontuur

Release Date

29 januari 2019

Publisher

Wouter Filmproducties

Platforms

WordPress, Divi

Wereldse dienaren is een  platformspel waar  een personage van platform naar platform moet springen. Tussendoor kan de speler punten scoren door voorwerpen op te pakken. Het personage komt tijdens zijn avontuur vaak vijanden tegen, die het hem of haar heel moeilijk kunnen maken. Schakel deze vijanden uit. Zoals in het bekende Dario spel, schakel je de vijanden uit, door er bovenop te springen. Probeer zoveel mogelijk levels door te komen.

Gamefuncties

Wereldse Dienaren gebruiken dePlay en Type-ondersteuning en beschikken over Games-opties zoals Gifts, Requests en Quests. Zo kun je dus in het geval van een Gift bijvoorbeeld bepaalde objecten in een spel als cadeau versturen naar een vriend. Je zou kunnen denken aan een ‘leven’. Ook zijn er speciale Quests die spelers extra kunnen voltooien naast de in-game quests.

Aliquam Tincidunt

Je kunt tegen de computer of vrienden rijden en er zijn veel verschillende parcours die allemaal erg veeleisend zijn.

Cras Ornare

Er gaat niets boven het rijden van snelle auto’s en asfalt dat onder je heen glijdt.

Tristique Elit

Geen saaie simulator, maar een vrolijke game vol humor en kleurrijke visuals.

Fusce Pellentesque

Daal op ski’s de berg af, zoek naar de yeti en slalom ondertussen rond de bomen, rotsen en andere gevaarlijke obstakels op je pad.

Fusce Oellentesque

Een van de sterkste punten van deze game is de intuïtieve bediening, maar daarnaast is de game ook gewoon ontzettend lollig en dus verslavend.

Mauris eu Risus

Af en toe krijg je speciale vaardigheden en speciale voorwerpen die je bijvoorbeeld sneller laten lopen of je een jetpack geven.

Ontdek het hele verhaal

Wereldse dienaren  komt van dezelfde makers als het beroemde spel Vegan Karatekid. Deze keer ontdekt de held van het spel een jetpack in een lab. Voor zover het verhaal. In deze game verzamel je munten en badges en ontwijk je ondertussen obstakels en andere hindernissen. Naast de jetpack bestuur je ook voertuigen. Leuk ook is dat je je verzamelde munten kunt besteden aan het verbeteren van je jetpack. Dan heb je toch het gevoel van enige vooruitgang. Goede reis!

Bouw je eigen schip en vaar over de wereldzeeën

Qwertycue is onze televisiezus. We zitten in hetzelfde pand! Benieuwd? Kijk hier naar de nieuwste afleveringen van Karel en het Piratenschip.

Doe mee en volg de COmmunity

Hier vind je alle content gemaakt door onze community. Leef mee met andere  Wereldse Dienaren uit alle hoeken van de wereld en deel je favoriete momenten.

Word lid van de crew. Verkrijg de laatste versie van wereldse dienaren