VECTORIA VINTAGE

Wie vintage zegt, zegt Vectoria. Wij kopen tweedehands designmeubelen op die passen in onze stijl, maar wij ontwerpen ze ook zelf door restpartijen op te kopen. Klasse en kwaliteit staan buiten kijf. Het is bij ons mogelijk om uw gehele inrichting in één keer te veranderen, geheel naar uw smaak, door onze combinatie van van stijlen uit de jaren ’70 en ’80 met eigen ontwerpen. Wij creëren verbluffende uniciteit in uw huis. Daarmee wordt wonen een genot van allure.

Meubels van toen met een design van nu.

Vintage spullen zijn hip. Keding en meubelen krijgen een tweede leven. In onze showroom vind je tafels, kasten en bankjes, die door het gebruikte karakter en de geur van het verleden een unieke identiteit hebben.

Heb je je oog laten vallen op dat hemelse kuipstoeltje of wil je de keuken in retro-stijl, bij Vectoria Vintage vind je altijd iets bijzonders.

We maken interieurs uitzonderlijk.

Het milieu is waarschijnlijk niet de eerste drijfveer, maar duurzaam is het wel. Door hergebruik worden minder nieuwe goederen aangeschaft, minder geproduceerd en dus worden de natuurlijke bronnen minder belast.

Showroom

Wij hebben op een steenworpafstand van Blaak in Rotterdam een grote store waarin wij onze mogelijkheden uit de doeken doen middels real life voorbeelden. Alles wat in onze winkel staat is te koop, ook de showmodellen. Bij ons wordt niets weggegooid. Zo werken we ook aan het milieu.

Hergebruik en design als fuik

Meubels die uiteindelijk niet worden verkocht gaan naar veilingen of gaan naar de kringloopwinkel.

We spammen niet!